Belikunst

Search for
Get a Free Search Engine for Your Web Site
Home Agenda Proart, kunstpodium Forum Beeldend Literair contact Foto's Links Peter Lavell and the Gritmoaners Webshop Lil-Facebook
Internetrecht: actualiteiten en commentaar
Arnoud Engelfriet’s blog over juridische zaken op internet, auteursrecht, octrooien en meer
(Op persoonlijke titel)

Pictoright
visuele auteursrechten Nederland
Pictoright is dé auteursrechtenorganisatie voor visuele makers in Nederland: illustratoren, beeldend kunstenaars, grafisch vormgevers, fotografen en andere professionele beeldmakers.  
Pictoright verdeelt collectieve vergoedingen, exploiteert primaire rechten, verleent juridische bijstand, fungeert als vraagbaak en zet zich in voor een betere auteursrechtelijke positie van beeldmakers.

 Mensenrechten startpagina

Instituut voor informatierecht   
Het Instituut voor Informatierecht (IViR) is een onderzoeksinstituut dat is verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam.
Zo'n dertig medewerkers doen onderzoek naar de juridische aspecten van de productie, opslag, verspreiding en het gebruik van informatie. Thans behoort IViR tot de belangrijkste onderzoeksinstituten op dit gebied ter wereld. Naast onderzoek verzorgt IViR onderwijs voor de rechtenfaculteit. Tevens worden PAO-cursussen gegeven.

Internetstalking
Soms weten velen meer dan 1. Op dit forum kunt uw vergaal vertellen, anderen helpen en zelf geholpen worden:
http://www.belazerdophetnet.nl/viewtopic.php?f=66&t=1950&start=0&st=0&sk=t&sd=a
 

 

 

 
© Lilian Bellinga 2007
Previous. Next.